Din anmälan har INTE skickats. Se formuläret för mer information.
TID & PLATS

    8 december 2011 kl 17:30 – Nalen, Regeringsg. 74, Stockholm
.
      PARTNERS
     
Därför är vi partners till CIO Awards!
.
      STÖDJANDE PARTNERS
     .

Därför är vi partners till CIO Awards!


      JURYN
      Birgitta Klasén, styrelseproffs fd CIO Pharmacia, EADS
Stephan Carlquist, vd, Xynteo. Fd CIO Electrolux
Magnus Mähring, Handelshögskolan i Stockholm
Johan Magnusson, Handelshögskolan i Göteborg
Lars Stigberg, skapare av PENG-modellen för IT-styrning
Erik Klefbom, Miljöaktuellt
Lars Bohm, Accenture
Alexandra Heymowska, chefredaktör, CIO Sweden
.
      DET FINSTILTA
      CIO Awards 2011 arrangeras av CIO Sweden i samarbete med våra partners Accenture, Oracle och Symantec samt våra stödjande partners IBM och Tata Consultancy Services. Vinnarna utses av en oberoende jury. Syftet är att lyfta fram CIO-rollen och belöna den som gjort en särskild insats för att stärka it:s affärspotential. Vi vill även belysa för Sveriges företags-
ledningar hur it – och CIO – kan bidra till att skapa nya affärs-
möjligheter och öka konkurrenskraften för verksamheten.
__CIO Awards är öppet för dig som är CIO, it-chef/-ansvarig, it-strateg, it-direktör eller liknande. Anmälan är bindande men går att avboka helt utan kostnad fram till och med 14 dagar före galan. Du kan därefter överlåta din plats till en kollega utan kostnad. Deltagare som inte har anmält förhinder senast 14 dagar före galans startdatum debiteras en no show-avgift på 500 kronor exklusive moms.

Den 8 december gick den sjunde upplagan av CIO Awards av stapeln! Efter en rigorös utvärdering utsågs Årets CIO, Årets Projekt samt Årets Hållbara Projekt på anrika Nalen i Stockholm. Det blev en galakväll att minnas med välsmakande mat, festlig prisutdelning och dans till midnatt.

Se filmen från galan!
Missa inte heller mingelbilderna!2011 års finalister:


Mattias Aronsson, Bisnode

En ung talang som snabbt vunnit stor respekt och utökat förtroende inom Bisnode. Med uttalat affärsstrategiskt fokus har han byggt upp ett samarbetsklimat och förutsättningar för synergier i en decentraliserad organisation.
Christian Malmberg, Proffice

En ung CIO som med stort hjärta bygger relationer mellan såväl intressenter, medarbetare och koncernens 30 olika bolag. Genom koncerngemensamma processer och ett omfattande verksamhetssystemsbyte driver Christian utvecklingen mot ”ett Proffice”.
Ulla Sundberg, Jetpak

Ulla är en coachande och engagerande CIO mycket uppskattad för sina goda ledarskapsegenskaper. Hon är en affärsorienterad företagsledartyp med hög påverkansgrad inom Jetpak och utgör en katalysator för affärsutveckling och förändringsarbete.
Kjell Rune Tveita, If

Med elva år som CIO för If är Kjell Rune en stabil och operativ CIO med stark ställning inom affärsområdena. Med sin erfarenhet leder han en stor IT-organisation som stöttar If:s tillväxt i en mogen marknad.
Johan Tömmervik, SKF

Tack vare gedigen erfarenhet och stort engagemang har Johan snabbt etablerat sig och vunnit stort förtroende inom SKF. Genom honom har IT- organisationen klivit fram och axlat en central roll som möjliggörare för SKF:s framtida tillväxt och utveckling.


Finalister, årets projekt: Årets hållbara projekt:
Securitas: My Securitas. Ny teknik, kraftfull kunskapsspridning och internkommunikation, synergier i en decentraliserad organisation
.

Energimyndigheten: Grön IT-hall. Driver utvecklingen av gröna hallar, minskar kostnad och miljöpåverkan, och visar att myndigheten lever som den lär.
.
Apotek hjärtat: Nobel. Nytt expedierings- och försäljningssystem samt ny it-infrastruktur till drygt 260 apotek.
.
Arbetsförmedlingen: PC 2010. Stor, snabb utrullning av 12000 bärbara pc som reducerat energikonsumtionen med 6 miljoner kWh/år.
Dustin: Dustin BI. Framgångsrikt BI-projekt som blivit extremt väl mottaget i verksamheten med ”hallelujah moments”. Flexolvit: Mestro till Humlegården. Humlegårdens fastigheter har sänkt sin energiförbrukning med 10% och skapat en medvetenhet som initierat nya stora miljöprojekt. .
Movestic Livförsäkring AB: Nova. Byte av försäkringssystem med omfattande migreringar och tuff deadline.
.
Taxi Stockholm: Citrixprojektet. Ett första steg i en fullständig virtualisering har sparat pengar och energi och skapat en bra grund att stå på.
Rikspolisstyrelsen: PUST. Nationellt utredningsstöd som kan användas mobilt, med bättre och snabbare brottsutredningar som följd – och tryggare medborgare! Volvo IT: Commute Greener. Miljöledning i stor skala konkretiserat miljöpåverkan ända ner på individnivå med mobila och sociala media.


Förra året blev Kappahls Johanna Kjellberg årets CIO i hård konkurrens med Joss Delissen på Posten Norden, Gunnar Fransson på ÅF, Joakim Pettersson-Winter på Röda Korset och Åke Södermark på Teliasonera. SVT Play blev Årets projekt och Stokabs gröna knutpunkt under Östra Real Årets hållbara projekt.

( Se film och bildspel från 2010 års gala )Tiden för registrering har gått ut och det går inte att anmäla sig längre.

CIO överallt

CIO Sweden på:           

Whitepaper

Whitepaper: Låt kundens kontext skapa webbsidan

Artikelarkivet

CIO överallt


Håll koll med våra nyhetsbrev – CIO-brevet, Ledarskap & Styrning och SOA/EA. Anmäl dig här!

Köp CIO Sweden som PDF i IDG Shop.

Följ oss på:           

Aktuella event

Aktuella jobb

CS Kalender

Event för it-proffs -
anmäl ditt event här
Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig Alexandra Heymowska.

Kontakta CIO Sweden
  Adress: Karlbergsvägen 77, 106 78 Stockholm.
Telefon: 08-453 60 00 [Karta
  Om cookies, personuppgifter & copyright

Copyright © 1996-2012 International Data Group