”Därför är vi partners till CIO Awards”


MEDARRANGÖR:
Som medarrangör av CIO Awards har Accenture utvärderat och analyserat Sveriges största företag för att hjälpa juryn hitta de IT-projekt och den IT-chef som har lyckats allra bäst. Tillsammans med Accenture kan även du och ditt företag gå från analys till framgång. Se hur på accenture.se.

HUVUDPARTNER:
Cognizant (NASDAQ:CTSH) har valt att vara en huvudpartner för CIO Awards 2012 då vår passion är att hjälpa företag och organisationer att skapa bättre och mer konkurrenskraftiga verksamheter. I den värld vi lever är teknologin en avgörande del i varje verksamhets DNA. Vi vill stödja CIO:n i sin roll som möjliggörare av och initiativtagare till den innovation och utveckling som är nödvändig för att kunna vara framgångsrik.
Cognizant, med huvudkontor i New Jersey, USA, är en ledande leverantör av informationsteknik, konsulting och outsourcing av affärsprocesser, som hjälper världens ledande företag att utveckla bättre affärer. Vi har cirka 150 200 medarbetare och rankas som ett av världens mest snabbväxande och högpresterande företag.

Tata Consultancy Services (TCS) är en stödjande partner för CIO Awards 2011. TCS är ledande inom IT-tjänster, affärslösningar och outsourcing på global basis och levererar ett unikt affärsvärde. TCS erbjuder en konsultdriven och integrerad portfölj av IT-tjänster via sin globala leveransmodell, Global Network Delivery Model (GNDM) – erkänd av marknaden som en av de bästa modellerna för programutveckling. TCS är en del av Tata Group, Indiens största industrikonglomerat, och har över 214 770 högutbildade IT-konsulter i 42 länder. Företaget omsatte 8,2 miljarder dollar under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2011 och är listat på både National Stock Exchange och Mumbai-börsen i Indien. Mer information finns på www.tcs.com.


STÖDJANDE PARTNER:
Symantec sponsrar CIO Awards för att trygga IT-chefens strategiska position i företagens verksamhet, där informationen är en av de största tillgångarna. Vi skyddar information, identiteter och interaktioner. Vi är världsledande inom säkerhet, backup och tillgänglighetslösningar. Symantecs innovativa produkter och tjänster skyddar människor och information i alla miljöer – från den minsta mobila enheten till stora datacenter och molnbaserade system. Med vår branschledande expertis kan våra kunder känna sig trygga i en uppkopplad och snabbt föränderlig värld. Mer information finns på www.symantec.se

CIO överallt

CIO Sweden på:           

Artikelarkivet

CIO överallt


Håll koll med våra nyhetsbrev – CIO-brevet, Ledarskap & Styrning och SOA/EA. Anmäl dig här!

Köp CIO Sweden som PDF i IDG Shop.

Följ oss på:           

Aktuella event

Rekryterar just nu

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig Alexandra Heymowska.

Kontakta CIO Sweden
  Adress: Karlbergsvägen 77, 106 78 Stockholm.
Telefon: 08-453 60 00 [Karta
  Om cookies, personuppgifter & copyright

Copyright © 1996-2012 International Data Group