Vad är nytt med er tjänst?
-Kona Site Defenders som den heter, är en tjänst där företagen kan få realtidslösningar för säkerhetsövervakning, anpassningsbar frekvenskontroll och andra funktioner i en paketerad molnbaserad lösning som alltid är igång.

Varför behövs den?
-Dagens attacker är ofta mångfasetterade. För att få ned din webbsajt använder hackare olika typer av verktyg. Det gäller att snabbt kunna se vilken typ av attack som kommer för att motverka den på rätt sätt. Därför innehåller vår nya tjänst realtidsrapportering där man kan följa attacken i realtid för att se hur den utvecklas.

Hur kommer molnet in i bilden?
-Man kan alltså använda säkerhetslösningar utan att ha en traditionell webbaktiveringstjänst. Det innebär att man kan välja att köpa bara säkerhet från oss och se till att företagets webbsajt alltid är säker och åtkomlig

Varför är det så svårt med säkerhet?
-Det har länge funnits it-brott, men på senare tid har angreppen blivit mer oberäkneliga. Idag måste man inte bara skydda sig mot de som har ekonomiska motiv utan även mot de som har politiska motiv. Man kan bli attackerad bara för att någon har en annan åsikt.