CIO Sweden har längt varit en uppskattad publikation bland svenska cio:er, med inspirerande intervjuer, strategitips och karriärråd särskilt anpassade för it-beslutsfattare på högsta nivå.

Som många andra av Foundrys (tidigare IDG) tidningar startade CIO Sweden som ett tryckt magasin men är sedan ett antal år en digital tidning, med samma innehåll.

Nu gör vi en förändring som innebär att det innehållet i fortsättningen kommer att publiceras under Computer Swedens flagg.

Även Computer Sweden riktar sig sig till it-beslutsfattare – men även till andra it-proffs och yrkesverksamma som arbetar med digital verksamhets- och affärsutveckling – och därför är det naturligt att samla alla artiklar i en och samma publikation.

Du som är cio kommer även i fortsättningen kunna ta del av cio-intervjuer, inspirerande case och affärsnyttiga insikter, men nu alltså i Computer Sweden.

Och för dig som önskar ännu mer fördjupande innehåll särskilt riktat till dig som cio kan jag varmt rekommendera vår internationella sajt CIO.com som nyligen fått en ny och uppfräschad kostym.

Marcus Jerräng
Chefredaktör